Ontdek Amersfoort, de meest fotogenieke stad van Nederland. Maak kennis met typisch Hollandse geschiedenis en oude ambachten in Spakenburg. En ontdek de mooie natuur in de omgeving. Wandelen in Amersfoort en Spakenburg is wandelen door cultureel erfgoed. Van de prachtige architectuur in de stad Amersfoort en de oude haven en visserhuisjes in Spakenburg, tot de kroondomeinen bij Baarn en het militaire erfgoed bij het Nationaal Militair Museum. Wij hebben de mooiste wandelroutes op een rij gezet.

Kies je gemeente

Alle wandelroutes in Amersfoort en Spakenburg

Laat je inspireren - Wanda Wandelt door Amersfoort en Spakenburg

Blogster Wanda Wandelt is eerder op pad geweest om de Vissersroute door Spakenburg te wandelen. "Genieten voor wandelaars die van historie en cultuur houden", schreef ze. Beleef het mee. Lees hier haar blog over de Vissersroute in Spakenburg en dan lekker zelf op pad! Je bent zo buiten.

Ook het fotogenieke Amersfoort heeft Wanda bezocht. En inderdaad, wat een prachtige foto's! Wanda Wandelde de stadswandeling door Amersfoort. Wij hebben de Fotoroute geselecteerd. Wandel mee en vergeet vooral je fototoestel niet!

Meer wandelen in de provincie Utrecht