Wandelroute langs de highlights van Baarn

(14,3 km) 22.000 stappen

Heb jij zin in een mooie wandeling door de natuur én door het bruisende centrum van Baarn? Volg dan deze route van 14 kilometer en ontdek de Baarnse Highlights! De wandeling begint bij TOP Kasteel Groeneveld. Onderweg wandel je ook langs TOP Paleis Soestdijk, hier vind je een VVV-informatiepunt waar je meer te weten kunt komen over het landgoed en de prachtige omgeving. 

Onderweg ergens pauzeren? Dat kan bij Theehuis 't Hooge Erf of bij Eethuys-Café de Generaal. Deze route is ook te beginnen bij Kampeerterrein de Zeven linden.

Dit ga je zien

1
TOP Kasteel Groeneveld

Toeristisch overstappunt TOP Kasteel Groeneveld in Baarn

2
Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld, Buitenplaats voor stad en land.

3
Eethuys-café De Generaal

Eethuys-Cafe "De Generaal" is gesitueerd in het stijlvolle monumentale pand uit 1870 dat in haar oorspronkelijke functie jarenlang dienst heeft gedaan als station Baarn, inclusief wachtkamer voor de koninklijke familie.

4
TOP De Generaal

TOP De Generaal ligt aan de rand van het centrum van Vorstelijk Baarn en direct tegen het Baarnse Bos. Het NS station Baarn ligt op 200 meter afstand en voor de auto zijn er 220 parkeerplaatsen.

5
Paleis Soestdijk

Innovatie en excellente prestaties gecombineerd met historie.

6
Kampeerterrein De Zeven Linden

De Zeven Linden in Baarn ligt op een prachtige, unieke locatie midden in Boswachterij De Vuursche, in de bossen van Lage Vuursche. De Zeven Linden ligt in de "achtertuin" van Paleis Soestdijk en Kasteel Drakensteyn.

7
Klimbos Gooi Eemland

Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche (Baarn) is één van de vier locaties van Klimbos Nederland. In dit majestueuze Klimbos kun je kiezen uit maar liefst 10 verschillende klimroutes.

8
Theehuis 't Hooge Erf

Uitpuffen met een frisje na een stevige wandeling? Tijdens een fietstocht energie opdoen met een van onze uitgelezen lunchgerechten? Even van het paard af voor een warme drank met iets lekkers?

9
Pannenkoekenboerderij De Wildenburg

In een groene, landelijke omgeving, omringd door koetjes en kalfjes, bijen en bloemen, schaapjes en lammetjes, heten wij u van harte welkom in onze ruime, sfeervolle pannenkoekenboerderij.

10
TOP Kasteel Groeneveld

Toeristisch overstappunt TOP Kasteel Groeneveld in Baarn

Aangeboden door: Op de Heuvelrug