Kromme Rijnstreek

Hier moet je zijn!

De Kromme Rijnstreek biedt veel mogelijkheden voor fietsen, wandelen en varen. Je vindt er de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, prachtige kastelen en landgoederen en veel verschillende fruitboomgaarden waar je in het voorjaar kunt genieten van de bloesem en in de zomer heerlijke kersen kunt eten. Iets waar de Kromme Rijnstreek bekend om staat! Kortom, stap op je fiets of trek je wandelschoenen aan, want hier moet je zijn!

Nieuw Wandelnetwerk
Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe wandelknooppuntennetwerk in de Kromme Rijnstreek. Naar verwachting is deze na de zomer gereed. De officiele opening vindt half oktober plaats. 

Start je route vanaf een TOP

Er even lekker op uit, of dat nu op de fiets is of met een mooie wandeling, je route start je het beste vanaf een Toeristisch Overstappunt (TOP). Dit is een goed bereikbaar startpunt vanwaar verschillende fiets en wandelroutes starten. Er is voldoende parkeergelegenheid en vaak ook horeca aanwezig. In de Kromme Rijnstreek zijn verschillende TOP's te vinden, bijvoorbeeld TOP Kersenpracht in Cothen. 

Hier moet je zijn! - 3 keer fietsen in de Kromme Rijnstreek

Wandelroutes - De TOP wandelroutes van de Kromme Rijnstreek

Meer wandelen en fietsen in Utrecht

© Manja Herrebrugh
© Manja Herrebrugh
© Carolien Boogaard

Druktemonitor Utrecht