Klompenpad Daatselaarsepad

(11.0 km) 16,923 stappen

Wandelen over landgoederen, boerenerven en de Grebbelinie in de Gelderse Vallei. Ontdek het mooie buitengebied van Renswoude en Scherpenzeel. Wandelen door het agrarische gebied, over landgoederen, langs boerenerven en delen van de Grebbelinie. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Het Daatselaarsepad is een Klompenpad. Dat zijn wandelroutes die zoveel mogelijk over onverharde paden, boerenland en historische tracés lopen.  Voor meer informatie over het Daatselaarsepad, verkooppunten van de folder en bijzonderheden onderweg, klik op de button.

Honden verboden
Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden.

Onverharde paden en bomen
In verband met onverharde paden is deze route niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen.

Neem alvast een kijkje

Dit ga je zien

Startpunt: TOP De Dennen
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
Navigeer naar startpunt
1

Toeristisch Overstappunt Restaurant De Dennen Al sinds 1934 is Restaurant de Dennen een geliefd start- en eindpunt voor wandelingen en fietstochten.

TOP De Dennen
2

Recreatieboerderij De Kleine Weide is gelegen ten zuiden van het kasteeldorp Renswoude. Midden in de weilanden en ver weg van de stedelijke drukte.

Recreatieboerderij De Kleine Weide
3

Het kasteelpark en het Grand Canal aan de overkant van de dorpsstraat zijn vrij toegankelijk. De wandelroute Natuurpad 'Kasteelpark Renswoude' beschrijft de natuur rondom het Kasteel.

Kasteel Renswoude
4

Een prachtige plek, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe: het kasteeldorp Renswoude met haar vriendelijke uitstraling, de rust van het platteland en veel gastvrijheid. Deze combinatie maakt Camping de Grebbelinie tot een heerlijke en bijzondere vakantiebestemming!

Camping de Grebbelinie
Eindpunt: TOP De Dennen
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
Navigeer naar eindpunt

Beschrijving

Startpunt: TOP De Dennen
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
Navigeer naar startpunt

Dit is een Klompenpad. Volg de blauwe markeringen in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat je de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Eindpunt: TOP De Dennen
Utrechtseweg 34
3927 AW Renswoude
Navigeer naar eindpunt

Kenmerken

Aangeboden door: Routebureau Utrecht