Wandelroute langs de highlights van Baarn

(14.3 km) 22,000 stappen

Heb jij zin in een mooie wandeling door de natuur én door het bruisende centrum van Baarn? Volg dan deze route van 14 kilometer en ontdek de Baarnse Highlights! De wandeling begint bij TOP Kasteel Groeneveld en onderweg wandel je ook langs TOP Paleis Soestdijk. 

Onderweg ergens pauzeren? Dat kan bij Theehuis 't Hooge Erf of bij Eethuys-Café de Generaal. Deze route is ook te beginnen bij Kampeerterrein de Zeven linden.

Neem alvast een kijkje

Dit ga je zien

1

Toeristisch overstappunt TOP Kasteel Groeneveld in Baarn

TOP Kasteel Groeneveld
2

Kasteel Groeneveld, Buitenplaats voor stad en land.

Kasteel Groeneveld
3

Eethuys-Cafe "De Generaal" is gesitueerd in het stijlvolle monumentale pand uit 1870 dat in haar oorspronkelijke functie jarenlang dienst heeft gedaan als station Baarn, inclusief wachtkamer voor de koninklijke familie.

Eethuys-café De Generaal De Generaal
4

TOP De Generaal ligt aan de rand van het centrum van Vorstelijk Baarn en direct tegen het Baarnse Bos. Het NS station Baarn ligt op 200 meter afstand en voor de auto zijn er 220 parkeerplaatsen.

TOP De Generaal
5

Innovatie en excellente prestaties gecombineerd met historie.

Paleis Soestdijk
6

De Zeven Linden in Baarn ligt op een prachtige, unieke locatie midden in Boswachterij De Vuursche, in de bossen van Lage Vuursche. De Zeven Linden ligt in de "achtertuin" van Paleis Soestdijk en Kasteel Drakensteyn.

Kampeerterrein De Zeven Linden
7

Klimbos Lage Vuursche (Baarn) is één van de vijf locaties van Klimbos Nederland. In dit majestueuze Klimbos kun je kiezen uit maar liefst 11 verschillende klimroutes.

Klimbos Lage Vuursche
8

Uitpuffen met een frisje na een stevige wandeling? Tijdens een fietstocht energie opdoen met een van onze uitgelezen lunchgerechten? Even van het paard af voor een warme drank met iets lekkers?

Theehuis 't Hooge Erf
9

In een groene, landelijke omgeving, omringd door koetjes en kalfjes, bijen en bloemen, schaapjes en lammetjes, heten wij u van harte welkom in onze ruime, sfeervolle pannenkoekenboerderij.

Pannenkoekenboerderij De Wildenburg
10

Toeristisch overstappunt TOP Kasteel Groeneveld in Baarn

TOP Kasteel Groeneveld
Aangeboden door: Op de Heuvelrug